Omdat er voor IEDEREEN een plekje is op deze wereld!

SAMEN PLANNEN vzw brengt in haar initiatief SAMEN WARM mensen, die door hun levensloop al heel wat dingen meemaakten, samen met professionelen, diensten en hulpverleners.    

Vanuit het Ministerie van Dromen in HETGEVOLG te Turnhout durven de deelnemers van SAMEN WARM dromen, plannen en uitvoeren.  En dit elke laatste donderdag van de maand van 10:00u tot 12:00u. 

Wat iedereen verbindt, is het verlangen naar een warmere samenleving.  Een maatschappij waarin ook de meest kwetsbaren hun plekje hebben.  Ondanks de aanwezigheid van vele warme initiatieven kunnen teveel mensen hun weg niet vinden, vallen uit de boot.  Nog teveel mensen hebben het gevoel er niet bij te horen en kunnen hun plekje niet vinden... 

Daar wil SAMEN WARM iets aan doen.  Hoe kunnen we de samenleving warmer maken?  Hoe kunnen we er voor zorgen dat iedereen zich welkom voelt?  Welke initiatieven kunnen we hiervoor opzetten?  

Een eerste concrete actie van de SAMEN WARM-groep is de SAMEN WARM website, die een overzicht wil bieden van bestaande warme initiatieven in de Kempen.  

Doe jij graag mee met de SAMEN WARM-groep?  Altijd welkom!  

Laat je wel even weten dat je komt?  Meer info via eva.gilis@samenplannenvzw.be.